Istekao rok prijave
08/03/2010

ETMA: internetska radionica o odnosu s medijima 2010.

Rok za prijavu

  • 15/03/2010

Vrijeme i mjesto

13. veljače – 8. prosinca 2010. u Strasbourgu u Francuskoj

Dodatne informacije

Kontakt

European Television and Media Management (ETMA)
Eglantine Hirsch
Pedagogical Director,
22a, Avenue de l'Europe,
67300 Schiltigheim,
France
tel.: 33 3 88 37 26 50
[email protected]

Više informacija

Prijavite se do 15. ožujka i dobit ćete povoljnije cijene.

Program obuhvaća niz različitih tema – od uvodnoga modula o medijskom poslovanju (analiza tržišta), korporativnim financijama, zakonskim propisima o medijima do vodstva i međunarodnoga menadžmenta – dajući polaznicima priliku da medije vide iz perspektive poslovnoga upravljanja i ekonomije. Program internetskih radionica o odnosima s medijima trajat će 13 mjeseci te će obuhvaćati četiri jednotjedna seminara u Strasbourgu (s naglaskom na medijskom poslovanju), a nakon svakoga od njih uslijedit će tromjesečno učenje na daljinu (s naglaskom na akademskom pristupu).

Ovaj je program znanstvene orijentacije, njeguje analitički pristup te prati trenutne prakse. Nakon završetka programa studenti dobivaju diplomu poslijediplomskoga studija odnosa s medijima u suradnji s partnerskim sveučilištem u Velikoj Britaniji koje je odobrio Skillset. Cjelokupna nastava bit će na engleskom jeziku.

Vrijeme održavanja seminara

  • seminar 1:
    15. – 19. svibnja 2010.
  • seminar 2:
    4. – 8. rujna 2010.
  • seminar 3:
    4. – 8. prosinca 2010.
  • seminar 4:
    19. – 23. ožujka 2011.

Kotizacija

12.740 €



Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
[email protected]